07.04.2010

Poziv Savjeta mladih


Savjet mladih Grada Velike Gorica poziva sve zainteresirane mlade Velikogoričane da im se jave za sudjelovanje u izložbama koje će se organizirati u sklopu Dana mladih. Na ovaj način pruža se prilika neafirmiranim umjetnicima, ali i svim kreativnim mladim umovima, da predstave svoje radove kroz skupne izložbe.

Dani mladih manifestacija je koja će se održati u mjesecu svibnju, a bit će tu izložba fotografija, likovnih radova, grafičkog dizajna, a želja je prikazati i nekoliko kiparskih radova mladih umjetnika iz našega kraja.

Zainteresirani se mogu javiti za detaljnije informacije na Facebook grupu Savjeta mladih Velike Gorice ili na kontakt broj 091/8833429. Prijave se primaju do 20. travnja.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati