14.03.2011

Požar u KPD Turopolje

Nedjeljno poslijepodne u odgojnom zavodu Turopolje obilježila je intervencija velikogoričkih vatrogasaca. Tamo je, oko 14 sati, došlo do manjeg požara u kojemu je zabilježena manja materijalna šteta. Prema policijskom izvješću do požara je došlo u jednoj od soba odgojnog zavoda i to najvjerojatnije uslijed nehotično odbačenog opuška od strane nepoznate osobe.

Opušak cigarete je zapalio madrac uslijed čijeg gorenja je došlo do začađenja zidova u sobi pa su morali intervenitrati i vatrogasci. Nitko od pritvorenika nije ozlijeđen, a policija će pokušati utvrditi tko je odgovoran za nastalu, još neutvrđenu, štetu.

Ovo je sada već druga iznenadna situacija u kaznenom domu Turopolje u ovome mjesecu nakon što se prošloga vikenda jedan pritvorenik odlučio prošetati do Velike Gorice. Osuđeni silovatelj B.J. (30) tada je u večernjim satima izašao iz ove kaznionice otvorenog tipa, a policija ga je uhitila u V.Gorici. Premješten je u stroži zatvor.


Komentari
14.03.2011 - elizabetapilija
takvi maloljetnici koji rade probleme treba ih kazniti drugom strožjom mjerom zahvaljujem
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.