11.03.2010

Povijest moje gluposti


Večeras će u dvorani Gorica s početkom u 20 sati gostovati predstava "Povijest moje gluposti" autora, a ujedno i izvođača, Željka Vukmirice.

Monodrama "Povijest moje gluposti" iskrena je i duhovita priča o glumčevom odrastanju i školovanju, odnosno osobnom doživljaju sebe i svijeta u kojem odrasta. Svatko od nas mogao se bar u pokojoj sceni prepoznati. Najljepše u prepričavanju zapravo surove realnosti života jest način na koji to glumac čini. Sve na svijetu, pa i najmračnije tajne imaju svoju smiješnu stranu. Upravo ona život čini podnošljivim, pa čak i zabavnim. Zaokupljeni svakodevnim problemima često zaboravimo uživati u trenutku, a Vukmirica nas svojom predstavom upravo na to podsjeća.

Inače, monodramu 'Povijest moje gluposti' Željko Vukmirica izvodi po 1200 i neki put i, što reći – i dalje je izvrstan.

Cijena ulaznice je 40 kn, a vgdanas.hr vam poklanja dva puta po dvije karte za najbrže čitatelje koji pošalju svoje podatke na email adresu nagrade@vgdanas.hr!
Komentari
11.03.2010 - urednik
Na predstavu free idu Krešo i Vanda. Chekirajte mejlove!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati