27.10.2010

POU dobilo v.d. ravnatelja

Upravno vijeće Pučkog otvorenog učilišta na svojoj jučerašnjoj sjednici odlučilo je da niti jedan od tri kandidata za ravnatelja ove ustanove ne zadovoljava uvjete za ravnateljsko mjesto. Drugim riječima vijeće je zaključilo da ni Senka Bulić, Krešimir Matašin ni Dinko Kreštalica ne bi mogli voditi Pučko otvoreno učilište. Do izbora ravnatelja, a za što se mora raspisati novi natječaj, Pučko otvoreno učilište će voditi vršiteljica dužnosti ravnatelja Snježana Špehar.

O sudbini novog ravnatelja odlučivale su dvije djelatnica POU-a, tajnica Emica Ljubić i voditeljica glazbenog programa POU-a Snježana Špehar te političari Vlado Horina (HSS), Zdenko Ilečić (HDZ) i Mario Bučar (HSP). Upravno vijeće nije se uspjelo usuglasiti te niti jedan kandidat nije dobio dovoljan broj glasova.

Kako je natječaj za novog ravnatelja Pučkog otvorenog učilišta objavljen prije dva mjeseca , točnije 26.kolovoza, najizglednije je da do kraja ove godine nećemo dobiti ravnatelja ove ustanove. Tako će POU imati vršitelja dužnosti ravnatelja u razdoblju kada se pripremaju programi i potrebne financije za slijedeću godinu što bi značilo da, kada dođe, novi ravnatelj u slijedećoj godini neće moći realizirati svoje zamisli već će raditi po već zacrtanom programu.


Komentari
29.10.2010 - ghostd
Jedini smrad u blizini si ti grga. Ovakvo izrazavanje ti je oprosteno jedino ako imas 11 godina pa si u fazi degutantno-glupog izrazavanja ili imas Turetov sindrom.
29.10.2010 - grga čvarak
Slažem se maja s tobom. Ova Senka je rasturila sve osim kazalište, a kazalište je katastrofa, smrad
27.10.2010 - biserka
postavit na noge?! nisam primjetila da je pou u raspadu...hm
27.10.2010 - maja
Čestitam gđi Špehar i sigurna sam da će svoj posao odraditi kvalitetno te postaviti na noge POU kako bi novi ravnatelj imao dobru osnovu za novi početak!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati