25.01.2011

Potpišite pismo za ostavku Vlade RH

Potpišite pismo za ostavku Vlade Republike Hrvatske, poziva Ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada Velika Gorica. Riječ je o akciji laburista na nacionalnoj razini, koja će se odvijati od 01. veljače do okvirno  20. veljače u svim gradovima i općinama u Republici Hrvatskoj. Cilj akcije je omogućiti građanima da na organizirani način pošalju jasnu poruku Vladi Republike Hrvatske i zatraže njezinu ostavku.

Gorički ogranak potpisivanje pisma organizira na dvije lokacije u našemu gradu. Svoj potpis na poruku da tražite ostavku vladajućih moći ćete dati na Trgu Stjepana Radića ponedjeljkom i utorkom od 14 do 18, subotom od 10 do 14 sati te na Tržnom centru srijedom, petkom i subotom od 9 do 13 sati.

- Za grijehe koje je ova vlast u sedam godina počinila prvo mišlju, potom riječju a najviše djelom i propustom, ne bi bila dovoljna podeblja knjiga, a kamoli ovo pismo - kažu Hrvatski laburisti. Podršku im možete dati od 1.veljače na navedenim lokacijama.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.