01.04.2010

Posjet obrtnicima u Opatiji


Izaslanstvo Grada Velike Gorice, s gradonačelnikom Draženom Barišićem i pročelnicom za gospodarstvo i poljoprivredu Zlatom Filipović posjetilo je danas goričke obrtnike na sajmu Kvarner expo u Opatiji. 

Na ovom tradicionalnom sajmu goričko Udruženje obrtnika izlaže već petu godinu za redom. Na štandu Udruženja izlažu obrtnici: Ivančica, Haluga, Vitez art i Zlatarnica Križek, dok je goričanka Vlatka Pejak svoje autohtone lutke u narodnim nošnjama izložila u okviru štanda Udruge hrvatskog suvenira.

obrtniciopatija.jpg

Sajam traje do subote, a velikogorički je gradonačelnik svojim obrtnicima poželio puno uspjeha i ugovaranja dobrih poslova.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a