15.06.2010

Portreti i aktovi

Večeras u 19 sati u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta bit će otvorena izložba Vinke Gašparuš pod nazivom Portreti i aktovi. Studentica četvrte godine Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci Velikogoričanka Vinka Gašparuš izložit će portrete i aktove u tehnikama akrila i ulja nastale tijekom protekle i ove akademske godine.


Mlada velikogorička umjetnica završila je OŠ Jurja Habdelića u Velikoj Gorici i Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, a polazila je i likovni tečaj u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Sudjelovala je u provođenju programa Škola za mlade, te ilustrirala brošuru „Bacistres“ i „Prepoznavanje zlostavljanja do sigurnosti“.


Također surađuje s riječkom grupom Let 3 za koju je vodila projekt oslikavanja i osmišljavanja scenografije za koncerte u Klubu Močvara koja se koristi i na drugim koncertima. U ožujku 2009. godine izlagala je u ArtRaw Gallery u New Yorku, a u svibnju iste godine u Velikoj Gorici u povodu Dana mladih.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati