21.02.2011

Porazi košarkaša

Košarkaši Gorice nisu uspjeli iznenaditi na gostovanju u Samoboru, te su u subotu upisali četvrti uzastopni poraz rezultatom 73:67.

Goričani su držali dobar tempo prve dvije četvrtine i na poluvremenu su još vodili 37:45. No u trećoj četvrtini daju 11 poena što je bila prilika za Samoborce da im se približe na –4 razlike. U posljednjem djelu utakmice Goričani ponovo osvajaju samo 11 poena, a domaćini 21 i tim preokretom postavljaju konačnih 73:67. Nakon 17. kola KK Gorica spala je na 9.mjesto A-2 lige Centar.

Broj 13. bio je jučer nesretan za KK VG Basket. U 13.kolu C-1 lige, pred sedamdesetak Velikogoričana na domaćem terenu izgubili su od Susedgrada 60:74. Već prva četvrtina nakon koje je semafor pokazivao 6:19 dala je naslutit da se Goričanima «ne piše dobro». Gosti su imali prednost tokom cijele utakmice čak i do +11 poena, a iako su Goričani par puta smanjili tu razliku, gosti su bili sabraniji do samog kraja.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U nedjelju, 11. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 18,30 sati.
ŽRK UDARNIK - ŽRK RUDAR
ŽOK AZENA - ŽOK DUBROVNIK
U nedjelju, 11. prosinca u Petrinji u 16,30 sati.
OK PETRINJA - OK GORICA
U utorak, 13. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 20,30 sati.
OK VELIKA GORICA - OK NOVI ZAGREB