09.03.2010

Policijski izvještaj


Iz tjednog policijskog izvještaja za Veliku Goricu izdvojiti ćemo kako su sve učestalija razbojništva, najčešće kladionica, počinjena uz prijetnju vatrenog oružja. Tako su i u prvom tjednu ožujka počinjena dva razbojstva.

U pljački Konzuma u ul. Slavka Kolara uz prijetnju pištolja nepoznati muškarac je krajem radnog vremena otuđio 3500 kuna. U pljački kladionice Hrvatske lutrije u Zagrebačkoj ulici mlađi muškarac je otuđio 6000 kuna.

U ovom periodu zabilježene su i dvije provale u kuću, u Miošićevoj ulici iz kuće kineske državljanke otuđeno je cijelih 50 kuna, a u Porinovoj ulici iz obiteljske kuće ukradeno je nakita u vrijednosti 3500 kuna.

Policija je postupala i protiv jednog slovenskog državljanina koji je radove u autoservisu platio krivotvorenom novčanicom od 100 eura. Nakon što je vlasnik servisa prijavio policiji slučaj osumnjičeni je zaustavljen na granici i sproveden na ispitivanje.

Glede prosvjeda poljoprivrednika u Zagrebačkoj ulici nije bilo kršenja javnog reda i mira te je prosvjed završio bez izgreda.

Policija moli građane ukoliko imaju saznanja o ovim djelima ili primjete čudno ponašanje pojedinaca ispred potencijalnih mjesta za razbojstva (kladionice, kiosci...) da im se obrate uz zajamčenu diskreciju.Komentari
10.03.2010 - vanilla_kok
kaj si ovaj slovenac misli da mi nismo videli eure!? :)
10.03.2010 - sanjin
kriza i kod kineza...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati