16.02.2010

Policija u kafićima


Vikend iza nas osim maskenbalskih tuluma obilježila je i akcija velikogoričke policije koja je posjetila brojne ugostiteljske objekte u gradu. Ukoliko ste se našli u Liquidu, Hyperionu, Music Hallu i drugim kafićima "racija" vam nije stran pojam. U tri dana vikenda provodilo se pojačano nadgledanje i kontrola u kafićima, a djelatnici goričke policijske postaje imali su pomoć kolega iz interventne jedinice iz Zagreba.

 - Cilj akcije je suzbijanje točenja alkohola maloljetnicima i drugih oblika kaznenih prekršaja poput posjedovanja opojnih sredstava, ali i pojačano postupanje prema mlađima od 16 godina koji su se van doma našli iza 23 sata - potvrdio nam je Ivica Stuparić, pomoćnik načelnika policijske postaje Velika Gorica.

Zabilježen je jedan prekršaj točenja alkohola malodobnoj osobi, a konobar i vlasnik kafića prekršajno su prijavljeni. Ovakve akcije mogu se i ubuduće očekivati, a posebnost ove je bila što je kroz vikend provjeren veći broj ugostiteljskih objekata.


Komentari
17.02.2010 - vanilla_kok
imam ja conspiracy theory, nisu isli u srce jer je vlasnik faca! :) ili conspiracy theory drugi... bilo bi previse posla! (:
16.02.2010 - mel
Ne mogu vjerovati! Svaka cast! Napokon da je netko nesto napravio. Iako mislim da je ovo bio jednokratan izlet i da se slicne situacije nece ponoviti u bliskoj buducnosti! I zabiljezili su samoi jedan prekrsaj!?! Kako?
16.02.2010 - tinolina
sto nisu svratili u srce, mislim da je u sub prosjek godina bio 13 :S
16.02.2010 - tonia
znam da nije najzabavnije kad te ispipavaju,ali dobro je što policija napokon radi svoj posao
16.02.2010 - bravo...
Konacno policija radi svoj posao! Jos da se pozabave s klincima koji puse oko skola...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati