05.10.2010

Pokupsko: Pijan pregazio 13-godišnjeg mopedista

U mjesto Cerje Pokupsko jučer je teško ozlijeđen 13-godišnjak na kojega je, dok je vozio moped, naletio pijani 63-godišnji vozač u osobnom automobilu. Nesreća se dogodila oko 17.50 sati na raskrižju glavne ceste i prilaznog kolnika kod kućnog broja 45.


Na unesrećenog dječaka naletilo je osobno vozilo Hyundai Getz kojim je upravljao 63-godišnjak kojemu je izmjereno 1.58 g/kg alkohola u krvi. On je na raskrižju prešao na lijevi dio kolnika namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera te iako je kočio udario u moped. Vozač mopeda teško je ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti Zagreb.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

Zadnje objavljeno

Utorak - 06.12.2016 Side Project u Galženici
Ponedjeljak - 05.12.2016 Moderna "bajka" Scene Gorica