01.12.2010

Pokrenut novi gradski radio - City radio

S današnjim datumom službeno je započelo emitiranje novog starog radija. City Radio novo je ime dosadašnjeg RTL radija koji se iz Lekenika preselio u Veliku Goricu. Dok su se ime i lokacija promijenili, frekvencija i dalje ostaje ista - 88,6 Mhz.

- Pokušavamo radio postaviti na lokalnu razinu kako bi ljudi ovih krajeva dobili one informacije koje ih zanimaju, također putem glazbe pokušat ćemo se približiti i mladim ljudima Velike Gorice - napominje Nenad Črnko direktor City Radija.

Radna postava na radiju ostala je ista, a pojačana je jednim imenom koje je poznato mnogim Velikogoričanima. Radi se o urednici informativnog programa Mirjani Marković koja ureduje emisiju «Puls grada». Ova informativna emisija srijedom bavi se lokalnim temama i problemima građana, sugovornici u njoj su poznati Velikogoričani i gradski čelnici, a putem telefonske linije u njoj mogu sudjelovati svi slušatelji.

cityradio.jpg
Voditeljica jutarnjeg programa Marija javlja se iz nove redakcije smještene u Tržnom centru

Program će i dalje obuhvaćati poljoprivrednu, kulturnu, vjersku i sportsku tematiku u pojedinim emisijama. Od novijih emisija posebno se ističu nedjeljna «Pjesmarica» koju će voditi Stjepan Bunjevac, i «Trzalica» koja subotom promovira tamburaške sastave iz Turopolja, ali i šire.

Sudeće prema prvim satima emitiranja City Radija zvuk je prvenstveno urbaniji. Sve u svemu, za svakoga ponešto. Kakav je program i glazba koju nam donosi City radio najbolje će pokazati slušatelji. Također, o novim promjenama na RVG-u čitajte uskoro na VGdanas portalu.


Komentari
18.12.2010 - frukksy 2
ajmeee antena je mraaak... fučkaš ovo sve ostalo ;)
08.12.2010 - Mimi 1
Svaki radio je bolji od Antene. Mislim, nije mi jasni kako nekom može biti dobra voditeljica Zlata M. Totalni antitalent
07.12.2010 - cool232
Plavi se da malo repozicioniro više ka mainstreamu ja bi reko.. čisto sumnjam da su izgubili na slušanosti...
02.12.2010 - mali mrav
hmmm... tako je... ne radi se baš konkretno o kopiranju jer svaki od tih radija ima svoju programsku šemu... ali je stvar u glazbi... iste stvari su počeli puštat kao što se vrte i na anteni... i na taj način su mislili privuć slušatelje.. al misli da im neće uspjet... pa pogledajte što je samo bilo s plavim... i oni su ak se ne varam počeli malo stavljat stvari kakve ima i antena pa su se slušatelji čak i bunili... sve u svemu vidjet ćemo kako će se stvari odvijat... na kraju krajeva svako sluša ono što se njemu dopada.... a stanicu na radiju bar nije teško promjenit ;)
01.12.2010 - ajel 1 1
antena je naporna do bola
01.12.2010 - lala
Lažni lala daj si napravi nick. Jadno je uzimati tuđe
01.12.2010 - lala
istinski ne podnosim antenu zagreb
01.12.2010 - tinčica
Mislim da se ovdje uopće ne radi o kopiranju Antene, skužih da ovi imaju drugačiju programsku shemu...
01.12.2010 - cool232
pa kad je Antena imala odlične rezulatate i jedan od rijetkih radija je koji posluje s dobiti...
01.12.2010 - isfrustrirana
pa normalno da se sluša antena zagreb... :) fakat ne kužim poantu što sad svi žele kopirat antenu.... a nejde im.....
01.12.2010 - tuzna sova
ja samo slusam antenu zagreb
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.