29.03.2011

Pogledajte video koji bi trebao šokirati mlade

Svojevrsna antireklama zbog koje bi se mladi Velikogoričani i ostatak mlae hrvatske populacije trebao zapitati isplati li se opijati ugledao je svjetlo dana. Video uradak, od kojega se očekuje da se prikazuje i na nacionalnim televizijama, odglumili su velikogorički srednjoškolci koji su volontirali na snimanju spota.

Pod nazivom "Dan poslije" video materijal prikazuje neke od mogućih scenarija koji mogu proizaći iz alkoholiziranja - padanje u nesvijest, tučnjavu, prometnu nesreću pa i smrt.

- Vidimo posljedice konzumiranja alkohola kod mladih. Koncept je da šokira prikazom nesreće, tučnjava, onesvješćivanja i smrti kao posljedica nesreće. Sve ono što se mladom čovjeku može dogoditi kod konzumacije alkohola - rekla nam je autorica Zvjezdana Bubnjar još na audiciji za snimanje spota.Komentari
05.04.2011 - vanilla_kok
mogli su u srce sa skrivenom kamerom, ima svega navedenog
29.03.2011 - tralala
pa meni izgleda ok
29.03.2011 - b kompleks
jako šokantno... NOT!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati