13.10.2010

Podrška plivačicama

Gradonačelnik Dražen Barišić, njegov zamjenik Ervin Kolarec i gradonačelnikov savjetnik za osobe s invaliditetom Darko Matić, primili su danas tri mlade plivačke nade iz našega grada: Petru Brletić, Marcelu Mikulčić i Mariju Horvačić.

Djevojke su članice plivačkog kluba osoba s invaliditetom „Natator“ iz Zagreba i u svojim disciplinama ostvaruju vrhunske rezultate. Marcela je čak proglašena za sportsku nadu 2009. godine u izboru Hrvatskog paraolimpijskog odbora. Djevojke svakodnevno treniraju na bazenu u Utrinama i najveća želja im je nastupiti na Paraolimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.


plivačice2010.jpg


Gradonačelnik Barišić čestitao je mladim plivačicama na svemu što su postigle i istaknuo kako će Grad biti uz njih i pomagati im na sve načine.


- Kroz desetak dana u OŠ Eugena Kumičića otvara se teretana za osobe sa posebnim potrebama i ona će vam uvijek biti na raspolaganju – napomenuo je gradonačelnik Barišić.


Gradonačelnik je na kraju susreta mladim sportašicama uručio poklone, komplete sportske opreme, a one su mu uzvratile zahvalnicom na iskazanoj podršci.Komentari
14.10.2010 - massai
Svaka Vam čast djevojke,ponosni smo na Vas, samo naprijed, bravo za gradonačelnika samo tako nastavite ,, vjerujte i curama i roditeljima puno znači i treba podrška grada.
13.10.2010 - ivan
imaš čiće ;)
13.10.2010 - ...
a kad ce bazen??
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport