23.04.2010

Počinje FRKNA


Otvorenjem izložbe radova polaznika Dječjeg centra, u Muzeju Turopolja uz podršku jazz benda Al Jazzira trio, večeras se otvara Festival kreativnog nereda. Radovi koji će biti predstavljeni na izložbi su napravljeni od raznih komada drveta koje su djeca, od prvog do šestog razreda, svojom maštovitošću gotovo oživjela.

Nastavak večeri je u Klubu 100 u kojemu nastupaju Lar Plur Lar kolektiv(roots reggae, dancehall i dubstep) i specijalna gošća Nina Davis koja će se pridružiti soul aranžmanom te KingstonED sound selektaz JinSan i Filip Motovunski. Upad je 15 kuna do ponoći odnosno 20 kuna poslije.

Nakon laganijih reggea  i sličnih jamajkanskih zvukova subota se nastavlja u nešto žešćem ritmu uz večer muzike na struju. tOc&Laba te Božga i Miha zagrijavat će publiku kroz Funky Wobble do polomljenih Dance ritmova kako bi se pripremili za čisti Trance specijalnog gosta Plasma Corp. Upadi kao i u petak.

Također cijeli vikend u popodnevnim satima, od 16 sati, navratite do Kluba 100 po cugi i nabacite chillout season u parku ispred kluba jer će parkom odzvanjati opuštajuće melodije na chillout programu.

Kliknite na linkove, odaberite svoje favorite, i dajte Festivalu Kreativnog Nereda podršku da ožive uspavanu Veliku Goricu ovaj vikend.Komentari
24.04.2010 - ivan
Kreativna K. rules!
23.04.2010 - Bambo_ocha
Bas mi se svidjela setnja muzejom popracena jazzom... I svaka cast djeci, pravi mali umjetnici, posebice Kreativna K.
23.04.2010 - tonia
veselim se chilloutu =)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife