06.11.2010

Počelo Božićno uređenje grada

Današnjih 20-tak stupnjeva u sunčanom jesenjem danu nije davalo do znanja da nas do Božićnih blagdana dijeli još nešto manje od pedeset dana. Unatoč tome jedna stvar već polako nagovješćuje da nam dolazi blagdansko doba - gradske ulice počele su se kititi ukrasima. Ekipe VG Komunalca stupove rasvjete ukrašavaju s poznatim nam svjetlećim zvočićima, jelkama i pahuljicama, a uskoro će na red doći i desetak jelki koje će dobiti božićne ukrase.

Ulice Sisačka, Zagrebačka, Lj. Posavskog, M.Hrvatske i desetak drugih, te gradski trgovi i prilazi crkvama, uskoro će zasvijetliti u poznatom nam Božićnom duhu. Prigodno uređenje grada je u tijeku, a kako nam kažu u Gradskoj upravi sve će bit postavljeno do Svetog Nikole.

Prigodno Božićno uređenje grada bit će na istoj razini kao i prošlih godina što znači da će se za osvjetljenje ulica izdvojiti 200 tisuća kuna, a za uljepšavanje i nabavu jelki još 30 tisuća kuna. Radnici VG Komunalca već rade na postavljanju ukrasa, a kako će se pojedine ulice okititi tako će ukrasi i zasvijetliti. Duge zimske noći gradske ulice će ukrasi ukrašavati sve do Sveta tri kralja.

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati