03.07.2010

Po ćevape u Kaufland, a Cedevitu u Billu

U obilasku goričkih prodajnih centara Kaufland, Lidl, Billa i Konzum pokušali smo vam uštedjeti trud i doznati po koje je proizvode i namirnice najbolje ići u koji centar.

Cijene za većinu proizvoda dosta su slične, no ima i poneka veća razlika.

Ako vam je do konzumiranja ćevapa, najisplativije je otići u Kaufland gdje se kilogram prodaje za 24,99 kuna, a samo pola kilograma ćevapa u Lidlu prodaje se za 21,99 kuna.

Litra Dukatova mlijeka najjeftinija je u Konzumu gdje košta 4,99 kuna, a najskuplja u Billi – 5,89 kuna.

Napitak Cedevita najjeftiniji je u Billi, gdje se može naći za 9,59 kuna, a u ostala tri centra prodaje se po cijeni od 11,99 kuna.

Najjeftinija piletina prodaje se u Lidlu i Kauflandu po cijeni od 18,90 kuna, a najskuplja je u Billi – 21,99 kuna. U svakoj trgovini često postoji više izbora pojedinog proizvoda, a za primjer vam dajemo najjeftinije opcije.

Kunu po kilogramu rajčica u odnosu na ostale centre uštedjet ćete kupnjom u Lidlu, gdje se kilogram prodaje po cijeni od 8,99 kuna.

Dječja hrana Čokolino najjeftinija je u Konzumu gdje se pakiranje od 200 grama prodaje za 12,99 kuna, što je za 40 lipa manje u odnosu na predstavljenu konkurenciju.

Prašak za rublje Ariel također je najjeftiniji u Konzumu gdje tri kilograma možete kupiti za 56,99 kuna. Isto pakiranje u Lidlu košta 57,49 kuna, u Kauflandu 57,79 kuna, a u Billi 59,99 kuna. Ako imate bebu, pa kupujete pampersice, izbjegnite Billu gdje se pakiranje Maxi prodaje za otprilike 5 kuna više nego u ostala tri centra.

izvor: Večernji list


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati