20.06.2010

Pljugeri najbolji na turniru osnovnoškolaca

Forum mladih SDP-a Velike Gorice je u  subotu, 19. lipnja 2010. godine na  vanjskom igralištu OŠ Eugen Kvaternik organizirao tradicionalni 5. malonogometni  turnir osnovnih  škola Velike Gorice. 

Turnir je okupio pedesetak naših najmlađih sugrađana, koji su se podijelili u 7 ekipa.  Forumaši  su za sve sudionike i posjetitelje turnira osigurali sendviče i sokove, a za najbolje momčadi te najboljeg golmana i igrača prigodne nagrade u obliku sportske opreme, torte ili bonova  za obrok u nekim od velikogoričkih restorana.


Uz bučnu podršku svojih kolega osnovnoškolaca momčad „Pljugeri“ su osvojili prvo mjesto, dok su „Zelembači“  i  „Vukovina“ osvojili  drugo, odnosno treće mjesto. 

Iako je najavljena kiša, vrijeme je bilo sunčano i idealno za druženje tako da su se osnovnoškolci ostali zabavljati uz nogomet, glazbu i sokove od jutra do kasnih popodnevnih sati te najavili da će na turnir  doći i iduće godine.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati