19.09.2010

Plinofikacija kotlovnica

Gradnja plinovoda u Vidrićevoj te toplovoda na Trgu maršala Tita preduvjeti su kojima će se sniziti cijene grijanja, poručio je gradonačelnik Dražen Barišić na nedavno održanom Vijeću odgovarajući tako na upit vijećnice Vesne Gjurković (HSLS).

– Kotlovnica na Trgu maršala Tita palit će se samo ako temperatura dosegne minus pet Celzijevih stupnjeva, čime će se spriječiti onečišćenje – rekao je.

Iako je vijećnica inzistirala na konkretnom odgovoru o cijeni grijanja za Velikogoričane, ipak je ostala kratkih rukava.

– U Vladi je predložen nacrt zakona po kojem bi se ingerencija nad određivanjem cijena spustila na lokalnu razinu, odnosno na gradska vijeća – odgovorio je gradonačelnik Barišić. Još je jednom za govornicom obećao pomoći i omogućiti jeftinije i kvalitetnije grijanje u Velikoj Gorici.

– Kontaktirali smo Plinaru Zagreb i sad su počeli radovi na plinofikaciji kotlovnica – rekao je.

autor: Lana Kovačević / Večernji list


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati