18.08.2010

Planovi Savjeta mladih za jesen

Predsjednicu goričkog Savjeta mladih Šteficu Nestić upitali smo o slijedećim aktivnostima Savjeta mladih. Pacifistički utjecaj Savjeta na goričku omladinu, doznajemo, obilježit će ranu jesen.

- Za listopad planiramo radionicu medijacije, odnosno mirnog rješavanja sporova, koju ćemo ostvariti u suradnji s Medijacijskim centrom. Riječ je o jednodnevnoj radionici - objašnjava Štefica Nestić. Radionici će prethoditi glazbena večer koju će u rujnu organizirati Savjet mladih i na kojoj će se moći uživati u glazbi dobrih bendova. Najhrabriji će moći okušati svoje pjevačke sposobnosti u showu s karaokama.

Studeni će obilježiti akcija koja bi i te kako mogla pomoći mladim Goričanima u odabiru njihovih budućih zanimanja. - Maturantima ćemo dovesti ljude iz raznih struka da ih upoznaju s karakteristikama svojih profesija i tako im pomognu u odabiru fakulteta na kojem žele studirati - objasnila je Š.Nestić.

Savjet mladih sprema se i u posjet svojim prijateljima i kolegama iz Savjeta mladih Međimurja koji su nedavno gostovali u Gorici.

izvor: Večernji list


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati