05.02.2010

Planiranje za oporavak nakon katastrofe


Ove subote u Gradskoj vijećnici s početkom u 10 sati održat će se predavanje na temu "Planiranje za oporavak nakon katastrofe". Organizator je Veleučilište Velika Gorica koji posebno poziva svoje studente studija Upravljanje u kriznim uvjetima i Krizni menadžment da prisustvuju predavanju koje će voditi prof.dr. Mohamed Hamza.

Prof.dr. Mohamed Hamza neovisni je konzultant te profesor na Studiju upravljanja rizicima od katastrofa i ranjivosti Sveučilišta u Lundu(Švedska) te Centra za prakse u slučaju hitnih situacija i razvoj Sveučilišta Oxford Brookes u Ujedinjenom Kraljevstvu. Primarna područja njegova stručnog i istraživačkog rada su smanjenje rizika od katastrofa i ranjivosti, obnova i oporavak nakon katastrofa, utjecaj i prilagodba klimatskih promjena, okoliš i migracija, urbanizacija i urbani rizik, razvoj kapaciteta te trening i facilitacija.

www.vvg.hr


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.