20.10.2010

Pištoljem ušetao u zlatarnu Križek

Velikogorička policijska postaja jučer je imala pune ruke posla s očevidima nakon razbojstva u središtu grada te dvije provale u dom i poslovno skladište.

Ujutro oko 9 sati u zlatarnicu Križek u Zagrebačkoj ulici ušao je maskirani razbojnik koji je pod prijetnjom pištolja i uporabom tjelesne snage otuđio, pretpostavlja se, nakit vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna. U trenutku razbojstva u zlatarnici su bile tri djelatnica, 41-godišnja N.Š., 24-godišnja M.Č. i 42-godišnja A.V., koje nisu ozlijeđene.

Nakon dojave o pljački policija je blokirala prometne pravce, ali nepoznati počinitelj nije pronađen i za njim se još uvijek traga. Imate li kakvih korisnih informacija o ovome kaznenome djelu javite ih u policijsku postaju.

U Gornjoj Lomnici provaljeno je u skladišni prostor jedne zagrebačke tvrtke. Provalnik je vjerojatno dobro znao što traži jer je otuđio vrijedna protuprovalna i sobna vrata i time nanio štetu od nekoliko stotina tisuća kuna. U popodnevnim satima pak provaljeno je u kuću u Radićevom odvojku u Velikoj Gorici te otuđio nekoliko tisuća kuna.


Komentari
21.10.2010 - BOG
RHu ti si retardiran !!!!!
21.10.2010 - RHu
Hahahahahha, a kaj se u zlatarni brinu uopće, imaju oni para ko blata. Ovo se nebi dogodilo da su davali nesto novaca za sirotinju... 3x Hip Hip Hura
20.10.2010 - razbojnik
jakog centra u pm
20.10.2010 - Tuzna sova
Koji teksas koja mud moras imat a istodobno moras biti debit u glove da u 9ujutro u centaur grada uletis u zlatarnu I opljavkas
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.