13.03.2010

Pir malograđana u nedjelju


U nedjelju u dvorani Gorica možete pogledati predstavu Pir malograđana, s početkom u 20 sati, nastalu u produkciji Scene Gorica 2007. godine.

"Pir malograđana" postavio je Paolo Magelli, veliki redatelj koji iznenađuje originalnim viđenjem u kojem se zazrcali i kazalište i stvarnost, i vječite istine i konkretni povijesni trenutak. U ostvarenju jedinstvene kazališne kreacije pouzdane pomagače ima u izvrsnoj ekipi glumaca kao što su Ana Begić, Nina Violić, Perica Martinović, Iva Visković, Bojan Navojec, Goran Navojec, Milan Pleština, Rakan Rushaidat. Ivanka Mazurkijević je autorica glazbe, Leo Kulaš kostima, Damir Klemenić koreografije, scenograf je Rene Gjurasin, a Željka Udovičić dramaturg.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati