16.11.2010

Pinky nanizao nova odličja

Sportaši Judo kluba Pinky iz Velike Gorice ovaj vikend nastupili su na 10. judo memorijalnom turniru "Zlatko Papac" u Zagrebu gdje su oko vrata stavili nova sportska odličja.

Na turniru je nastupilo 518 natjecatelja iz 37 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Mađarske. Među njima natjecao se i 21 velikogorički judaš u kategorijama od 9 do 23 godine.

Medalje za prva tri mjesta osvojili su Marko Lukinić, Nikola Karnas, Boris Vlahović, Kruno Koren, Luka Majdak, Borna Eldić, Marija Ivanjko, Marijan Škiljić, Adriel Kolutac, Ivan Tomac, Filip Klarić, Karla Resanović, Stephanie Eldić, Luka Kardoš i Luka Šabić.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 3. prosinca u Osijeku u 17 sati.
KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK - KK GORICA
U subotu, 3. prosinca u Srednjoškolskoj dvorani u 19 sati.
HRK GORICA - RK METALAC
U subotu, 3. prosinca u Rijeci u 18 sati.
HAOK RIJEKA CO - ŽOK AZENA
U subotu, 3. prosinca od 9,00 do 21,00 sat u Gradskoj sportskoj dvorani. Sudjeluju klubovi Nogometnog središta Velika Gorica.
U nedjelju, 4. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 19,15 sati.
OK GORICA - OK DARUVAR
U subotu, 3. prosinca u Sisku u 19,30 sati.
ŽRK SISAK - ŽRK UDARNIK