27.12.2010

Oživjele jaslice

Velikogoričani su sinoć imali priliku vidjeti scenski prikaz rođenja Isusova koje su na prostoru kod župnog ureda župe Navještenja BDM priredili mladi ove župe.Tu priliku iskoristilo je petstotinjak sugrađanina koji su većinom sa svojim mališanima pohodili ovaj događaj usprkos niskim temperaturama.

jaslice2.jpg
Mališani su se zbili u prve redove

Osim samog scenskog prikaza mališani su imali priliku vidjeti i domaće životinje koje su bile dio scenografije koja je uključivala životinjski obor i kolibu u kojoj su bili Marija, Josip i mali Isus. Kao i prošlih godina u predstavi na otvorenom sudjelovalo je stotinjak pjevača, glumaca i statista pastira i drugih koji su se došli pokloniti i darivati maloga Isusa.

Pjesmom su igrokaz oživjeli mješoviti, dječji zbor župe te veliki zbor župe NBDM-a, a svima koji su sudjelovali u ovogodišnjem prikazu, među njima kulturno umjetničko društvo Nova Zora iz Lomnice te Ogranak seljačke sloge iz Buševca, posebno se zahvalio župnik Vlado Razum.

jaslice1.jpg
Nakon scenskog prikaza brojni gledatelji su pohitali ispred jaslica po svoju fotografiju


Komentari
28.12.2010 - frukksy
bravo za moje Ogrankaše..... tak se to radi.. jednostavno ste najbolji!!! :) drago mi je da na ovakav lijep način svaki put uveličate radost Božića :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati