14.05.2010

Ožbolt se vraća HDZ-u


Prema pisanju tportal.hr-a premijerka Jadranka Kosor i predsjednica Demokratskog centra Vesna Škare Ožbolt već sutra će potpisati Sporazum o zajedničkoj suradnji kojim se uspostavlja politička suradnja između HDZ-a i DC-a. Ova informacija došla je od glasnogovornice HDZ-a Sunčana Glavak, a na tragu je osnaživanja ove stranke, koju napušta HSU, prije parlamentarnih izbora koji se održavaju slijedeće godine.

Hoće li ovo imati utjecaj na preraspodjelu snaga u Gradskom vijeću Velike Gorice u kojemu i sama sjedi V.Š.Ožbolt saznat ćemo u slijedećim danima. Iako je predsjednica DC-a u prijašnjim medijskim istupima izjavljivala da lokalnu politiku kroje ogranci stranke, a gorički vodi dugogodišnji gradski pročelnik za društvene djelatnosti Zvonko Kunić, pitanje je može li stisnuti ruku premijerki Kosor i potom okrenuti leđa gradskom ogranku HDZ-a kojega vodi potpredsjednik Vlade Ivan Šuker.

Prema pisanju lokalnih tiskovina suradnja DC-a i stranke lijeve koalicije (SDP-HNS-HSLS), koja trenutno ima većinu u Gradskom vijeću, nije na najboljoj razini, a koliko su ovo provjerene informacije vidjeti ćemo u narednim tjednima.
Kako Veliku Goricu prati atribut "grad slučaj" novo preslagivanje Gradskog vijeća ne bi bilo iznenađenje.Komentari
15.05.2010 - lala
I manje kaznenih prijava i posla USKOK-u
15.05.2010 - lala
Eto projekti kreću
15.05.2010 - lala
Tak je
15.05.2010 - maja
Ajde da je i ona napravila jedan dobar potez. Sad će valjda krenuti posel u Velikoj Gorici, a prestat faza tužbi, suđenja i podmetanja!
15.05.2010 - lala
Napokon nešto dobro za Goricu
15.05.2010 - informator
Vesna spašava Goricu Atentat na gradska poduzeća i raspad gradskog komunalnog sustava, spomenut u prošlom dnevniku, ipak se neće dogoditi. Vesna Škare Ožbolt je počasna građanka Vukovara, Iloka i Brela. Ovom popisu sada treba dodati i Veliku Goricu. Raščišćavanjem goričkog političkog smetlišta, spriječila je da se grad doslovno ne pretvori u smetlište. http://www.vuglec.info/2010/05/vesna-spasava-goricu.html
14.05.2010 - mika
ajde dobro. bar se nećemo ugušiti u smeću.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati