01.08.2009

Ovo ljeto na ljetnu radionicuCentar za djecu mlade i obitelj Velika Gorica  i ovo ljeto ponudio je pregršt radionica za strukturiranje  slobodnog vremena. Svi oni koji nisu znali kako aktivirati svoju djecu za vrijeme ljetnih praznika mogli su ih upisati na jedan od besplatnih programa centra.

Među radionicama centra u kojima se moglo svašta naučiti, ali i zabaviti našle su se tako: plesna, likovna, sportska, radionica za izradu nakita,hobby art radionica, kao i radionica za učenje engleskog jezika, ali i za one najmanje predškolska igraonica te igraonica za buduće prvašiće,kao i mnoge druge.

Ravnateljica centra gđa. Sanda Puljiz rekla nam je kako su zadovoljni odazivom djece. Radionice pohađaju djeca od 3 godine života pa sve do srednjoškolse dobi.  Formirani su u 20-ak grupa od 10 do 12 polaznika  i za nih se brine stručno i kvalificirano osoblje.

 Iako ljetne radionice završavaju krajem srpnja, centar je cijele godine otvoren za polaznike,  osim ljetnih radionica koje se inače orijentiraju na kvalitetno ispunjavanje slobodnog  vremena djece i mladih nude se radionice za buduće roditelje, baby fitnes , kao i savjetovalište za sve uzraste.

Svi oni koji nisu uspjeli  sudjelovati na ljetnim radionicama ne očajavajte, jer Centar  već na  jesen počinje s novim i znaimljivim programima  i radionicama, kako za one male, tako i za one velike.Centar za mlade

Ana HodakKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati