14.12.2010

Otvorena pošta

Dvije i pol godine od zatvaranja vrata pošte građanima u Kolarevoj ulici Velikogoričani su dočekali otvaranje novoga, najmodernijega u Hrvatskoj, poštanskog ureda izgrađenoga prema novim standardima Hrvatske pošte.

Da je posrijedi važan događaj za ovu tvrtku, ali i Veliku Goricu, svjedoči popis uzvanika među kojima su predsjednik Uprave Hrvatske pošte Robert Jukić, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke Čedo Maletić, gradonačelnik Dražen Barišić, predsjednica vijeća Vesna Škare Ožbolt i drugi.

- Ono što danas vidimo ovdje treba postati standard na koji način Hrvatska pošta pruža uslugu svojim korisnicima – poručio je Robert Jukić. Dodaje da je pošta prisutna na 1100 lokacija kroz koje dnevno prođe 200 tisuća građana.

poštajukić.jpg
Robert Jukić predaje ključeve pošte voditeljici Ljiljani Turkalj

Voditeljica Divizije mreža Marijana Miličević rekla je kako se osim poštanskih usliga u poslovnici može koristiti bankarske usluge Hrvatske poštanske banke, ugovoriti policu osiguranja Croatia osiguranja, zatražiti izdavanje MasterCard kartice, odabrati turističke aranžmane General turista, ali i kupiti telekomunikacijsku opremu i školski pribor. Produženo je i radno vrijeme, koje je sada radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

- Nije bilo dana da Velikogoričani, Turopoljci ili Posavci koji gravitiraju Gorici, kada bi se sreli, nisu pitali kada će biti pošta gotova. Nakon 2,5 godine isčekivanja, za što nisu krivi ni predstavnici Pošte ni Grada, drago mi je da svjedočimo ovome trenutku  – rekao je gradonačelnik Barišić.

postaradnici.jpg
Radnici Hrvatske pošte dobili su bolje uvjete za rad, a korisnici moderan poštanski ured

Prve poštanske usluge iz Velike Gorice datiraju još iz daleke 1789. godine, a ovim uredom izgrađenim prema novim standardima Hrvatska pošta otvara novo poglavlje prema svojim korisnicima. U uredu su zaposlena 20 službenika i 25 poštara.

- Stvarno prekrasan ured i mi sami radnici smo zadovoljni jer je prekrasno i vrlo funkiconalno uređeno – rekla je Liljana Turkalj, voditeljica goričke pošte, koja se zahvalila Goričanima na strpljivosti.


Komentari
14.12.2010 - VUKI
TO NAPOKON DA NE STOJIMO U REDU
14.12.2010 - Endsieg
horray!!! :)
14.12.2010 - maja
Napokon :))
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura