12.10.2009

Otvara se Hyperion


Hyperion club nakon „pušačke“ stanke pod novim vodstvom ponovno otvara svoja vrata. Otvorenje se planira za ovaj petak, a od onda kreće nova sezona tuluma u Hyperionu.

Prostor je zadržao isti izgled, tek je osvježen novim slojem boje na zidovima. Radno vrijeme ostaje isto, zasada do ponoći. Osim standardne ponude pića u ponudi će biti i shooteri.

Ono što bi trebalo istaknuti Hyperion od ostalih kafića u gradu trebao bi biti raznovrstan program. Četvrtkom živa svirka, a vikendom programi uz Dj-a. Nastaviti će se i tradicija tuluma za Božić, Novu godinu, noć vještica, a bit će tu i ladies night, promocija pića uz hostese i tematske večeri.

- Za otvorenje imat ćemo DJ-a koji je puštati raznovrsnu glazbu, na ulazu će vas dočekati shooter dobrodošlice a biti će i nešto za prigristi – rekao nam je Ivica Kičin, novi voditelj Hyperiona.

U razgovoru s njim saznali smo da će Hyperion se prilagoditi novim zakonskim propisima vezanim uz zabranu pušenja, pa će vjerojatno nakon isteka 6 mjeseci prilagodbe u Hyperionu jedan dio se pregraditi posebno za pušače. Hyperion će raditi i warm up i after partye za goričke klubove, a preko dana biti će mjesto za popiti kavu i odigrati biljar.

Tako nam se ponuda noćnog života u Gorici ovih dana poboljšava, a za pohvalu je svakako da ugostitelji shvaćaju da više nije dovoljno gostima ponuditi samo piće nego i zabavni program.Komentari
14.10.2009 - basa
hik :)
13.10.2009 - ivan
da, svaka četvrta je đabe pa ti budi trijezan! ;)
13.10.2009 - juraja
Znači "New place, same face" :)
13.10.2009 - basa
Heheh! Istina kak' je ono bilo popijemo 3 dobijemo 1 gratis?
12.10.2009 - ivan
istina, tuga je tekla u potocima
12.10.2009 - cool232
i neceka se isto.. brijem da će bit dobro.. odma se sjetim T'ge za jug na spomen Hyperiona :)
12.10.2009 - basa
Svakako se slazem s obojcom ;) Tko ceka, doceka :p
12.10.2009 - ivan
Baš mi je drago da će se opet otvoriti! Pa da koju kunu i tamo damo! :)
12.10.2009 - inkvizitor_mendosa :p
wohoo :) jedna od dve najbolje birtije se odpira opet
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife