16.04.2010

Otkazana sva događanja


Nedjelja, 18. travnja, u Hrvatskoj će biti Dan žalosti u povodu pogibije poljskog predsjednika Lecha Kaczynskog i ostalih putnika poginulih u zrakoplovnoj nesreći u ruskom Smolensku.

Dan žalost u Hrvatskoj se označava obveznim isticanjem državne zastave na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne i lokalne vlasti. Na Dan žalosti ne mogu se održavati zabavne priredbe, a sve radijske i televizijske postaje trebaju svoje programe prilagoditi obilježavanju Dana žalosti.

Stoga se u nedjelju 18. travnja otkazuju sva događanja institucija i gradskih organizacija. Tako neće biti koncerta u Galženici niti predstave u kinu Gorica, a otkazane su i kino projekcije.Komentari
16.04.2010 - MantleWAplomb
Prijateljska zemlja Poljska
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati