13.02.2011

Oružjem u kiosk po nekoliko stotina kuna

U Zvonimirovoj ulici jučer je opljačkan kiosk. Nepoznati počinitelj je oko 19 sati zaprijetio 33-godišnjoj prodavačici u kiosku vatrenim oružjem te od nje zatražio novac. Prodavačica mu je predala nekoliko stotina kuna s kojima je pobjegao s mjesta razbojništva. U posljednje vrijeme sve su češća razbojništva koja su sredinom prošle godine utihnula nakon što je policija uhvatila serijskog razbojnika koji je pljačkao kladionice.

U cijeloj protekloj godini zabilježeno je 17 razbojništva, pokazuju podaci iz Policijske postaje Velika Gorica. Policija je u protekloj godini pronašla počinitelje za 12 razbojstava koja su se dogodila u našemu gradu.


Komentari
23.03.2011 - povlo
nije nepoznat pljackas,nego je maloljetan pa se nesmije otkriti identitet ;)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.