27.05.2010

Orange bar


Ovoga vikenda, u petak i subotu, Orange bar nam ponovno daje dobre razloge da dugu noć započnemo baš u ovome kafiću na domaćem terenu.

U petak nas očekuje dj duo The Messenger koji je aktivan na elektronskoj sceni od 2004. godine. Ovaj duo prepoznatljiv je po svojim Deep House mixovima. Glazbena podloga uz Southern Comfort party, dva za 15 kuna, bit će odlična kombinacija za lagano zagrijavanje prije odlaska u noćne klubove. Prethodno Deep House poslastici održat će se izvlačenje parova za malonogometni turnir "Školsko 2010" koji se održava ove nedjelje.

Subota je pak rezervirana za poznatije tonove uz živu svirku Kriglsbenda koji izvodi domaći i strani pop i rock. Kako uz živu svirku uvijek dolazi i pjevanje grla će trebati zaliti, a posebna preporuka večeri je Stella Artois koja će bit po promotivnim cijenama.

Spomenimo još samo da je Orange bar od nedavno pokriven wireless internetskom mrežom za bezbrižno surfanje na vašim laptopima, a i u samome kafiću se nalazi računalo koje možete slobodno koristiti za pristup internetu. Tek toliko da snimite kaj ima novoga u svijetu, na Facebooku i naravno Vgdanas portalu.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife