16.06.2010

Opet zahlađenje

NE SPREMAJTE topliju odjeću i kišobrane, jer u Hrvatsku krajem ovoga tjedna ponovno stiže val nešto hladnijeg vremena praćenog oblacima i kišom, upozorava Državni hidrometeorološki zavod.

Već tijekom današnjeg dana u većini je Hrvatske vrijeme oblačno i tmurno, ima i nešto kiše, a temperatura je ugodnija nego proteklih, vrelih dana. Tek je nešto više sunca na jugu, odnosno u srednjoj i južnoj Dalmaciji. Takvo će se vrijeme tvrde meteorolozi, nastaviti i narednih dana, jer nas i sutra očekuju temperature do 28 stupnjeva u unutrašnjosti, ili do 32 uz obalu, ali uz oblake i mjestimičnu kišu.

Jače naoblačenje i osjetni pad temperature stižu nam od petka, pa će i vikend, a posebno nedjelja, ali i početak idućeg tjedna, biti svježiji i nestabilniji, uz dosta kiše. Temperatura će u većini Hrvatske u nedjelju pasti značajno ispod 20 stupnjeva, na kopnu i ispod 15, a slično će vrijeme biti i u ponedjeljak. Tek od sredine sljedećega tjedna možemo računati na povratak ljeta.

izvor: index.hr


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura