04.03.2010

Online prijave za 18.Turopoljsku trku


18. Turopoljska trka, u organizaciji Maraton kluba Velika Gorica, održat će se u nedjelju 21. ožujka 2010., a za glavni trku odnosno polumaraton prijaviti se možete i preko web stranica maraton kluba.

Trasa trke je nepromijenjena, start i cilj trke su kao i proteklih godina kod Stadiona Radnik. Trka se sastoji od više trka: glavne trke - polumaratona 21,1 km, trka na 5km - trke građana, juniora, tvrtki, familija te trke učenika na 1km.

Program započinje već u 8 sati ujutro kada kreću prijave natjecatelja, polumaraton kroz Veliku Goricu kreće u 10.30 sati, a proglašenje pobjednika je u 13.30 sati.
Komentari
05.03.2010 - TajSamTyson
Eto, i legendarna turopoljska trka postala punoljetna - s prvim danom proljeća. Bijah sedmi razred OŠ (1999.) kad se natjecah...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati