18.10.2010

Ogranak DC-a u Čičkoj Poljani

Demokratski centar Velike Gorice održao je jučer, 17. listopada 2010. osnivačku skupštinu mjesnog ogranka Čička Poljana. Prema riječima predsjednika velikogoričkog DC-a Zvonka Kunića osnivanje ogranaka na inicijativu članova iz Čičke Poljane potreba je koja se javila zbog velikog priljeva novih članova u DC i približavanja problematike članstvu te njihovog organiziranog uključivanja u rad stranke.

Osnivačku skupštinu svojim dolaskom uveličala je predsjednica DC-a Vesna Škare Ožbolt, glavna tajnica DC-a Tajana Amšel Zelenika, predsjednik kluba mladih DC-a Tomislav Mučnjak te  ostali članovi Gradskog odbora DC-a Velike Gorice. Vesna Škare Ožbolt zaželjela je svim članovima uspješan politički rad na dobrobit njihove lokalne zajednice te potom novim članovima uručila članske iskaznice 

Za predsjednika ogranka izabran je Radoslav Čehovec koji se u svom govoru osvrnuo na aktualne probleme Čičke Poljane, komunalna infrastruktura, prometnice i dječje igralište - Drago mi je da se 18 članova DC-a Čičke Poljane organiziralo u ogranak te da će sada preko svog predstavnika u vijeću mjesnog odbora moći kvalitetnije nuditi rješenja za bolji razvitak našeg mjesta - rekao je Čehovec. Za potpredsjednicu je izabrana Tamara Červar.

Tajnik DC-a Zoran Žic najavio je kako se u skorije vrijeme očekuje osnivanje mjesnih organizacija DC-a Novog Čiča, Jagodnog, Podotočja i Ribnice.


Komentari
19.10.2010 - Tuzna sova
Ovo nisam ja napiso netko ko nije sposoban sebi napraviti nick koristi moj a jos k tome da ja podrzavam botoksiranu? Nikad!!
18.10.2010 - Tuzna sova
Konačno se i DC počeo širiti i stvarati nove ogranke, lijepo. Samo tako nastavite, moju podršku imate mada nisam član ali glasam za Vesnu i DC
Prikaži ostale komentare ...

Za komentiranje ovog članka potrebno je biti prijavljen kao registrirani korisnik.