07.12.2010

Održana akcija Žene za žene

Ženska incijativa Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata Velike Gorice organizirala je ovoga vikenda humanitarnu akciju pod nazivom "Od turopoljskog voćnjaka do europskog stola" s ciljem prikupljanja sredstva za jednu udrugu koja brine za zdravlje žena.

„Žene za žene“, bio je  moto ovogodišnje akcije na kojoj su članice Ženske inicijative HNS-a dijelile pekmez od jabuka, koji same već tradicionalno pripremaju niz godina. Cilj je bio senzibilizirati sugrađane da pomognu donacijom, u zamijenu za teglicu pekmeza, te na taj način  prikupiti novčana sredstva za Udrugu koja brine o očuvanju zdravlja žena.

„Ovo je prava rapsodija boja, mirisa i okusa“, rekao je jedan stariji gospodin. - Sve one koji su pomogli smo nagradili slatkim doručkom-toplim čajem od jabuke i kolačem po izboru, koje smo same pripremile posebno za ovu akciju; pite, kocke, rolnice,muffini,školjkice - poručuju iz HNS-a.

hnspekmez.jpg

Ženska incijativa Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata Velike Gorice zahvaljuje svima koji su i u ovim teškim vremenima pomogli svojom donacijom, njihov je novac otišao na pravu adresu u ruke onih koji svakodnevno spase barem jedan ljudski život.


Komentari
10.12.2010 - grga ÄŤvarak
ma velim ja vama pekmes da prste poližeš. Sjaši kurta udri murta! A od političkih ambicija ni P!
07.12.2010 - ........
ako je to tako svaka čast!nice:-)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.