08.10.2009

Održan 8.Jesenski kros


Jesenski kros za djecu osnovnoškolskog i predškolskog uzrasta u organizaciji Maraton kluba "Velika Gorica" održao se 8. listopada kod srednjoškolskog centra "Bakarić".

Na osmom po redu Jesenskom krosu sudjelovalo je 502 djece što je značajno nadmašilo prošlu godinu kad je bilo 360 prijavljenih. Ovakvim rezultatom po odazivu ali i kvaliteti trka oduševljen je i predsjednik maraton kluba V.Gorica Mato Bilić koji nam je još i rekao: Prezadovoljan sam odazivom i zahvaljujem svima koji su pomogli u organizaciji, a naročito Zlatarni Križek na nesebičnoj podršci Jesenskog krosa.
Najbolji iz svake skupine sa pobjedničkom podija pozirali su ponosnim roditeljima


Natjecatelji su bili raspodjeljeni po nekoliko skupina za dečke i cure zavisno o njihovoj dobi. Najbolji su osvojili pehare, a 30 prvih iz svake skupine kući je odnijelo majcu. Svakako svi natjecatelji su dobili i diplomu za sudjelovanje u Jesenskom krosu. Rezultate svih sudionika možete pogledati ovdje.

U Maraton klubu V.Gorica djeluje preko 50 članova od kojih 34 su prijavljeni u sustavu atletskih natjecanja. Klub djeluje od 2001. godine, a od prošle godine glavni su organizator Turopoljske trke.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati