21.03.2011

Održan 2. KUP RH u Gorici

Akrobatski rock'n'roll klub Gorica ovoga je vikenda u našemu gradu ugostio 600 natjecatelja na 2. Kupu Republike Hrvatske u ovoj plesno sportskoj disciplini.

U Osnovnoj školi Nikole Hribara natjecatelji podjeljeni prema dobnom uzrastu, njih 600-tinjak, nastupalo je u 14 kategorija.

- Ovo je najbrojniji turnir održan u zadnjih deset godina. Uz veseli ritam i plesne figure od kojih zastaje dah, natjecatelje je bodrilo preko 800 gledatelja - pohvalio se Damir Kotrman, organizator ovog natjecanja.

Na samome Kupu i gorički predstavnici su se okitili s dvije zlatne medalje. U kategoriji Mini formacija 3, uzrast od 5 do 8 godina, plesna formacija ROCK MUSTRE osvojile su svoju treću zlatnu medalju nastupajući po turnirima diljem lijepe naše time pokazale dominaciju u svojoj kategoriji što je i potvrđeno na ukupnoj listi Hrvatskog rock'n'roll saveza gdje zauzimaju prvo mjesto.

Formacija UNIQUE u starijoj kategoriji, Mini formacija 1 uzrasta od 11 do 16 godina, također su osvojile prvo mjesto i dokazale u svom trećem nastupu da su ozbiljni konkurenti za najveće rezultate. Do sada su osvojile oba KUP RH i jednu srebrnu medalju na kvalifikacijskom turniru u Križu.

Arrk GORICA.jpg
Akrobatski rock n roll klub Gorica

Prvi puta na turnir izašla je i nova formacija ARRK Gorica pod imenom NEW STARS u kategoriji Mini formacija 2. koja je osvojila osmo mjesto. Parovi Karla Rožić - Bruno Težak, Karla Houdek - Filip Mikša i Lana Adamović - Stjepan Zetić u velikoj konkurenciji od 58 parova pozicionirli su se na samoj sredini svih natjecatelja.

Klikni za uvećanje:


- Osvajanjem dvije zlatne medalje, koje su otišle u Veliku Goricu i svi ostali odlični rezultati dokaz su predanog i stručnog rada svih naših trenera i djelatnika u Akrobatskom rock'n'roll klubu Gorica. Na taj način ARRK Gorica svrstao se u sam vrh akrobatskog rock'n'rolla u Republici Hrvatskoj - zaključuje Kotrman vjerujući da će s dobrim rezultatima nastaviti već u travnju na sljedećem kupu u Zagrebu.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a