18.10.2010

Odlična atmosfera na turniru u akrobatskom rock n rollu

Akrobatski rock n roll turnir u organizaciji ARRK Gorica ispunio je svoje najave te oduševio brojne posjetitelje, a naročite navijače, plesnim izvedbama 400-tinjak natjecatelja. Dvoranom OŠ Nikole Hribara odjekivao je zvuk rock n rolla i navijanja što je stvorilo vrlo pozitivnu atmosferu i dobru zabavu.

Kroz dvoranu je tokom dana prošlo petstotinjak navijača koje je bodrilo 400-tinjak plesača iz 12 klubova, a bilo ih je iz Zagreba, Petrinje, Siska, Slavonskog Broda i drugih mjesta.

arrkgoricaturnir.jpg

Najtrofernija skupina ARRK Gorice All stars ni ovoga puta nije razočarala domaću publiku te su osvojili treće mjesto u svojoj kategoriji. Od predstavnika ovoga velikogoričkog kluba spomenimo još da je formacija Sweet dream također osvojila treće mjesto, formacija Mustre 7.mjesto, a Rock kids 9. mjesto.

- Jako smo zadovoljni. Posjećenost je super i Gorica je reagirala vrlo pozitivno - rekao nam je Damir Kotrman, predsjednik ARRK Gorica. Ovaj klub već sada kreće u pripreme za Kup republike Hrvatske koji organiziraju u Velikoj Gorici u ožujku slijedeće godine.


Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati