28.02.2011

Odgođena Diva

Kazališna predstava DIVA, predviđena za danas, zbog bolesti glumice odgađa se za 14. ožujka.

Dramske umjetnice Marija Sekelez i Natalija Đorđević sutra, ponedjeljak 28. veljače, nam u Veliku Goricu donose izvedbu predstave Diva autora Marijana Nole. Predstava će biti izvedena u dvorani Gorica s početkom u 20 sati.

Marija Sekelez ovom predstavom slavi 35. obljetnicu svog umjetničkog rada. Sama tema predstave (koju režira naš ugledni režiser Želimir Mesarić, dok scenografiju potpisuje Dinka Jeričević a kostime Danica Dedijer) intrigantna je i umjetnički i ljudski.

Radnja se zbiva u garderobi HNK-a za vrijeme dodjele Nagrade hrvatskog glumišta. Starija i mlađa glumica sukobe se „na život i smrt“ privatno i profesionalno. Radnja se poput najuzbudljivijeg trilera odvija do zadnje rečenice i neočekivanog obrata.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura