21.01.2011

Odbojka se vraća nakon blagdanske stanke

Nakon zimske stanke došlo je vrijeme da se Velikogorička odbojka vrati na parkete. Ovog vikenda OK Gorica igra kod kuće, a Azenašice su na gostovanju.

ŽOK Azena drugi dio sezone otvara sutra i to gostovanjem kod ekipe HAOK Mladost. Azenašice su prezimile na 3.mjestu Superlige sa šest pobjeda i tri poraza. S istim omjerom dobivenih i izgubljenih utakmica u stopu ih slijedi Mladost koja drži 4.mjesto. S obzirom da se svaki bod broji, a razlika među ovim ekipama i je 1 bod, da se naslutiti da će utakmica biti neizvjesna. Pred kraj prvog dijela sezone Mladost je imala pet pobjeda u nizu koje će Azena nadamo se prekinuti.

Odbojkaši Gorice vraćaju se na teren u nedjelju kada ih u 12.kolu očekuje susret s odbojkaškim klubom Petrinja. S 12 bodova Goričani su prezimili na 7.mjestu ljestvice, a u prosincu su zabilježili jednu pobjedu (OK Poljoopskrba) i jedan poraz (OK 4 Rijeke). Nedjeljni gosti također su u prosincu upisali pobjedu i poraz, no s 4 boda manje nalaze se na 8.mjestu. Prva ovogodišnja utakmica pokazat će tko se već «zagrijao», a tko još spava zimski san. Susret započinje u 14:45 u OŠ Nikole Hribara, a vrata dvorane otvorena su za sve posjetitelje.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 22. listopada u Novskoj u 15,30 sati.
NK LIBERTAS - NK UDARNIK

U nedjelju, 23. listopada u 15,30 sati.
NK POLET - HNŠK MOSLAVINA
NK GRADIĆI - NK PONIKVE
U subotu, 22. listopada u 15 sati.
NK KLAS - NK MRACLIN
NK LUKAVEC - NK NAFTAŠ IVANIĆ

U nedjelju, 23. listopada u 15 sati.
NK STRMEC - HNK GORICA II
NK LADUČ - NK BISTRA
U subotu, 22. listopada u 15 sati.
SLOGA - TUROPOLJE
SAVA - B. JELAČIĆ (V)

U nedjelju, 23. listopada u 15 sati.
TUROPOLJAC - BUNA
B. JELAČIĆ - VATROGASAC
DINAMO HIDREL - LONJA
BRCKO - MEŠTRICA
U nedjelju, 23. listopada u Obrezini u 15 sati.
NK MLADOST - NK GRANIČAR (K)

u nedjelju, 23. listopada u Svetoj Nedelji u 18 sati.
ŽRK SLOGA - ŽRK UDARNIK 
U nedjelju, 23. listopada u Dubrovniku.
OK DUBROVNIK - ŽOK AZENA
U subotu, 22. listopada u Zagrebu u 20,45 sati.
OK CROATIA - OK GORICA