21.06.2010

Odbojka na pijesku

Odbojkaški klub Gorica od 25. do 27. lipnja na odbojkaškom terenu kod OŠ Eugena Kumičića provest će humanitarnu akciju u obliku odbojkaškog turnira na pijesku. Sredstva koja će se prikupit bit će uplaćena 24-godišnjem odbojkašu Slavenu Škrobotu iz Velike Gorice koji je prošle godine teško stradao.

Slaven je prošlo ljeto prilikom skoka u more udario u prijatelja te mu je pritom puknuo peti vratni kralješak te je ostao nepokretan, a iz mora su ga izvukli kolege. Nakon operacije i niza mjeseci u bolnici uz puno truda i vježbe Slaven je ojačao ruke te se danas uz pomoć kreće u kolicima. Ipak potrebna rehabilitacija van financijskih je dosega obitelji, a ovim turnirom želi mu se omogućiti da svoju veliku želju za oporavkom i ostvari.

Na turniru  će sudjelovati 20-30 parova iz odbojkaške regije sjeverozapadna Hrvatska, te amaterski parovi koji se prijave, koji će uplatom kotizacije u iznosu 150,00 kuna doprinijeti akciji. Uz teren iza osnovne škole Eugena Kumičića, biti će postavljene tribine za gledatelje, šank sa bezalkoholnim pićima; a sve to ćemo popratiti dobrom glazbom. Sva prikupljena sredstva uplatit će se Slavenu kako bi mu oporavak bio što brži i učinkovitiji.

Pozivamo sve velikogoričane da se odazovu pozivu Odbojkaškog kluba Gorica i da posjete, ili se prijave na, turnir te time daju podršku Slavenovu oporavku.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati