31.12.2010

Od 21 sat zatvara se ulica Matice Hrvatske

Kako nas večeras očekuje program dočeka Nove godine na trgu Stjepana Radića stoga će ulicom Matice Hrvatske koja prolazi kraj trga promet biti posebno reguliran iz sigurnosnih razloga.

Za sav promet će se zatvoriti državna cesta D30 u Velikoj Gorici na dijelu Ulice Matice hrvatske (u dužini cca 600m) i to od križanja s Kolodvorskom ulicom i Ulicom Kneza Lj. Posavskog do križanja s Ulicom S. Kolara, dana 31.12.2010. godine od 21:00 sat do 04:00 sata 01.01.2011. godine.

Obilazni pravac za sav promet biti će: Kolodvorskom ulicom (LC3110) - Ulicom A. K. Miošića (ŽC31157) - Ulicom S.Kolara (ŽC31158) i dalje Ulicom Matice hrvatske, dok će se promet u smjeru Zagreba odvijati bez ograničenja. Na točkama gdje se spajaju okolne ulice s obilaznom privremenom trasom postavit će se redari koji će usmjeravati promet sve do uspostave normalne trase odvijanja prometa.

Javni prijevoz putnika odvijat će se također po trasi privremene regulacije prometa, a privremeno autobusno stajalište locirat će se u Ulici Slavka Kolara u zoni raskrižja s Ulicom Matice hrvatske.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.