24.03.2011

Obuka popisivača

Kako nam se bliži Popis stanovništva 2011, nakon odabira popisivača i kontrolora, za par dana slijedi i obuka popisivača. 143 Velikogoričana koja će sudjelovati u popisu moraju se odazvati poduci kandidata koja će se održati od 28. do 31. ožujka u Srednjoškolskom centru.

Raspored na koji se trebaju odazvati kandidati za popisivača, još uvijek kandidati jer trebaju položiti ispit iz obuke, možete skinuti ovdje (PDF).

Poduka kandidata za popisivače popisnih centara Kravarsko, Orle i Pokupsko biti će organizirana prema njihovom rasporedu, o čemu će isti kandidate obavijestiti telefonski.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.