16.06.2010

Obrtnici posjetili Korčulu

Udruženje obrtnika Velike Gorice tokom prošloga tjedna posjetilo je obrtnike iz udruženja Korčula-Lastovo s kojima već niz godina imaju suradnju. Naime, od 2003.godine kada su Udruženja potpisale Povelju prijateljstva organiziraju se međusobne posjete, suradnja i druženja Velikogoričkih i Korčulanskih obrtnika.

Velikogorički obrtnici posjete otok Korčulu svake godine u lipnju mjesecu, a članovi Udruženja obrtnika Korčula–Lastovo dolaze u Veliku Goricu u jesen,  za vrijeme Gastro izložbe. Druženja, razmjena poslovnih iskustava, poslovna suradnja i obiteljska prijateljstva na Korčuli i u Velikoj Gorici rezultat su međusobnih posjeta.

Ove godine, Velikogoričanima je pripremljen vrlo sadržajan i ugodan program boravka na Korčuli. Posjetili su mnoga mjesta na otoku i u njima obrtničke lokale, vinariju, muzeje i proizvođače na daleko poznatih kvalitetnih vina, rakija, maslinovog ulja, sira i ostalih proizvoda južne Dalmacije.

obrtnicikorčula10.jpg

Članovima Udruženja na ovogodišnjem putovanju pridružila se i pročelnica  gradskog Upravnog odjela za gospodarstvo gđa.Zlata Filipović, te se suradnja predstavnika Grada Velike Gorice proširuje, što će vjerujemo doprinjeti još boljoj i kvalitetnijoj cjelokupnoj suradnji obrtnika i predstavnika grada  Velike Gorice i Korčule. U tijeku boravka susretu obrtnika Velike Gorice i otoka Korčule pridružila se gđa.Vesna Škare Ožbolt, članica gradskog Vijeća Grada Velike Gorice.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati