02.02.2011

Obrtnici na informatičkom tečaju

Svečanom dodjelom priznanja završio je još jedan tečaj "Informatičkog obrazovanja obrtnika" koji od 2007. godine organizira Udruženje obrtnika Velika Gorica u suradnji sa Srednjom strukovnom školom Velika Gorica i tvrtkom „KING ICT“.

Posljednji seminari su organizirani u suradnji s Obrtničkim učilištem iz Zagreba koje je organiziralo dva tečaja za goričke obrtnike. Osnovni tečaj započet u studenom 2010. završilo je 9 polaznika, a napredni 10 polaznika od čega njih petero je steklo zanimanje Operatera na računalu.

obrtnicitečaj.jpg
Polaznici i suradnici na projektu Informatičkog obrazoanja obrtnika

Svečanoj podjeli potvrda i uvjerenja o osposobljavanju u Domu obrtnika Velika Gorica nazočili su uz polaznike tečaja i ravnatelj  Obrtničkog učilišta iz Zagreba, Dražen Maksimović, predavač prof. Nikica Repač, tajnica Udruženja obrtnika Velika Gorica Maja M.Filipović kao i članovi Upravnog odbora Udruženja na čelu sa predsjednikom Udruženja Vladom  Mikulčićem.

Udruženje će i u 2011.godini zbog iskazanog interesa organizirati tečajeve informatičkog obrazovanja za svoje članove i njihove zaposlenike, a u planu su i tečajevi stranih jezika.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati