20.11.2010

Obrtnici na informatičkom tečaju

Unazad nekoliko godina Udruženje obrtnika Velika Gorica kontinuirano provodi informatičko obrazovanje svojih članova i njihovih djelatnika. Tako je i ove godine organiziran tečaj u suradnji s  Obrtničkim učilištem Zagreb - Ustanovom za obrazovanje odraslih.

Predavanje se odvija u prostorijama Udruženja obrtnika Velika Gorica, Kurilovečka broj 5. i pohađat će ga dvije grupe polaznika. Prva grupa osnovnog tečaja krenula je sa nastavom u ponedjeljak 08. studenoga, koja će trajati 40 sati.

obrtnicitecajinformatike.jpg

Kao i za dosadašnje tečajeve informatičkog obrazovanja i ove godine prema programu Vlade Republike Hrvatske, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva sukladno Operativnom planu poticanja malog i srednjeg poduzetništva za 2010. godinu, odobrilo za spomenuti tečaj poticajna namjenska bespovratna sredstva u iznosu od 20.000 kuna.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.