26.11.2010

Objavljena privremena lista za stipendije Županije

Zagrebačka županija utrvrdilo je PRIVREMENU LISTU za dodjelu stipendija u školskoj odnosno akademskoj godini 2010/2011.  Županije će dodjeliti 30 stipendija za učenike, od čega 10 za izvrsnost i 20 prema socijalnom kriteriju, te 20 stipendija za studente od čega po pola za izvrsnost i prema socijalnom statusu.

Da je potreba za pomoć u školovanju velika govore i brojke o 114 prijava za učenike, od 16 za učenike programa deficitarnih zanimanja te 179 studenta prema socijalnom i kriteriju izvrsnosti. Od 50 stipendija koje se dijele njih 6 prema privremenoj listi će pripast velikogoričanima.

U roku 8 dana od objave liste na oglasnim pločama gradova i općina te internet stranicama, svaki kandidat može podnijeti pismeni prigovor na listu, zaključno s ponedjeljkom, 6. prosinca 2010. godine. Više pogledajte na službenim stranicama Zagrebačke županije.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.