19.03.2011

Objavljen popis popisivača

Objavljena su imena popisivača koji će sudjelovati u ovogodišnjem veliom popisu stanovništva. Za područje Velike Gorice odabrano je 143 popisivača, njih po šestero provodit će popis u općinama Kravarsko i Pokupsko te četvero u općini Orle. Za rad na popisu stanovništva prijavilo se 800 Velikogoričana.

Popisivanje će se provoditi od 1. do 28. travnja, a popisu će prethoditi poduka za popisivače stanovništva koja će se održat od 28. 3. do 31. 3. 2011. godine u učionicama srednjih škola u Velikoj Gorici, Tomaševićeva 21. Mole popisivači da redovito prate sredstva javnog obavještavanja kako bi bili upoznati s svojim dužnostima.

Jeste li među odabranim popisivačima možete provjeriti u ovome PDF dokumentu ili istome u Excel formatu.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati