02.10.2010

Obilježili Dan starijih

Forum mladih i Forum seniora SDP-a Velika Gorica su u petak 01.10.2010. godine obilježili Međunarodni dan starijih osoba na Tržnom centru u Velikoj Gorici. 

Velikogorički SDP-ovci su građanima dijelili jabuke te letke Foruma seniora o zdravlju starijih ljudi, te uputama o sprječavanju i ublažavanju određenih zdravstvenih tegoba koje muče osobe treće životne dobi.

Forum seniora SDP-a je u sklopu obilježavanja njhovog dana starijim osobama ponudio i anketu u kojoj su se građani mogli anonimno izraziti o svojim iskustvima vezanim uz zdravstvenu i mirovinsku zaštitu, te ponudu društvenih i ostalih programa u našem gradu.

sdpdanstarijih.jpg

Osobama treće životne dobi njihov dan čestitao je i gradonačelnik Dražen Barišić koji je izvijestio i o koracima učinjenim u projektu gradnje Doma za starije i nemoćne osobe. Zemljište za gradnju doma, oko 16 tisuća metara kvadratnih, je osigurano, a kreće se u konzultacije s Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi i Zagrebačkom županijom, od kojih će se tražiti mogućnost sudjelovanja u izgradnji Doma.


Komentari
06.10.2010 - grga ÄŤvarak
dok jedan daje jabuku druga zapisuje ime i prezime i za koga če glasat. Tipično kao u Čičkoj Poljani...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.